from Japan. SASIMI ! SASIMI ! SASIMI ! Okayama prefecture

Japanese Spanish Mackerel Cuisine

Japanese Spanish Mackrel is a fish telling spring in Seto Inland Sea. You can enjoy Japanese Spanish Mackerel in many different styles of cooking, including using it as sashimi, Okayama Barazushi, shabu-shabu, baked with miso and more. Fat Japanese Spanish Mackrel has a rich and delicate flavor in spring.

「Japanese Spanish Mackerel Cuisine

 Japanese Spanish Mackrel is a fish telling spring in Seto Inland Sea. You can enjoy Japanese Spanish Mackerel in many different styles of cooking, including using it as sashimi, Okayama Barazushi, shabu-shabu, baked with miso and more. Fat Japanese Spanish Mackrel has a rich and delicate flavor in spring.

岡山県のホームページURL:
 日本語 http://okayama-japan.jp/
繁体中文 http://okayama-japan.jp/tw/
簡体中文 http://okayama-japan.com/
 English http://okayama-japan.jp/en/
한국어 http://okayama-japan.jp/hg/」

コメントを残す

コメントを投稿するには、以下のいずれかでログインしてください。

WordPress.com ロゴ

WordPress.com アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト / 変更 )

Twitter 画像

Twitter アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト / 変更 )

Facebook の写真

Facebook アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト / 変更 )

Google+ フォト

Google+ アカウントを使ってコメントしています。 ログアウト / 変更 )

%s と連携中